Fetiţa care a trăit 10 ani în jungla africană (Poze şi video)

Fetiţa care a trăit 10 ani în jungla africană (Poze şi video)Tippi Benjamine Okanti Degre este fata care a trăit, în primii zece ani de viaţă, în jungla Africii. Fotografiile din copilăria celei care a crescut precum personajul lui Rudyard Kipling din „Cartea junglei”, spun povestea unei vieţi extraordinare.

Cartea „My Book of Africa”, publicată acum în toată lumea pentru prima dată, arată prieteniile neobişnuite ale fetiţei cu un elefant, căruia îi spune „fratele meu”, şi cu un leopard, pe care îl numeşte „cel mai bun prieten al meu”. Meseria părinţilor săi francezi, fotografi de peisaje sălbatice, a făcut posibile călătoriile extinse în Africa. Aventura a început cu naşterea lui Tippi în Namibia, continuând în ţări precum Botswana, Zimbabwe şi altele din Sudul Africii, potrivit msn.com.

 

Tippi şi struţul

Imaginile incredibile cu Tippie care călăreşte un struţ sau stă liniştită alături de un linx şi dansează cu un elefant arată legătura neaşteptată, cel puţin pentru omul modern, dintre oameni şi bestii.

„Tânăra Mowgli” a putut să se împrietenească cu unele dintre cele mai periculoase animale pentru că acestea erau obişnuite cu oamenii. Majoritatea erau orfane şi crescute de fermieri. Cu toate acestea, în ciuda aparenţelor, mama ei, Sylvie, spune că a pus mereu siguranţa fetei înainte de toate, aşa că ochii au fost mereu pe Tippi. În afară de două muşcături de suricată şi o păruială de la un babuin numit Cindy, fetiţa junglei nu a păţit niciodată nimic, cu toate că a făcut poze şi cu lei.

Pentru Tippie, reîntoarcerea în ţara nativă, Franţa, la vârsta de 10 ani, a fost o încercare dificilă. Ceea ce pentru orice copil era normalitate, pentru Tippie a fost un chin. „Îi era foarte dor de animale. Nu aveam loc pentru câine în apartamentul nostru, aşa că i-am luat un papagal. O însoţea peste tot, era mereu pe umărul ei. L-a iubit atât de mult, era singurul ei prieten”, a mai spus Sylvie. În prezent, Tippi are 23 de ani şi este studentă la Regie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s